Luk dette vindue

 

Ekstra information i nyt vindue

Undervognsbehandling og hulrumsbeskyttelse

Undervognsbehandling, i dette tilfælde beskyttelse
af bilens hulrum, bør kun udføres af faguddannet
personale for at få det fulde udbytte af investeringen -
en investering der kommer mange fold igen.

Du har nu "klikket ind" på Danmarks suverænt mest informative hjemmeside om undervognsbehandling og rustbeskyttelse
- en side der er udarbejdet af og vedligeholdes af PAVA Support.

På denne side gives ikke kun information om PAVA's produkter og arbejdet med samme   -   vi giver information omkring alle kendte problemstillinger i forbindelse med vedligeholdelse af bilens karosseri ved rustbeskyttelse i tide.

Det er vort mål at du efter mødet med www.pavarustbeskyttelse.dk er "klædt rigtig godt på" til at foretage det rigtige valg for vedligeholdelse af din bil i mange år frem i tiden - altså vælge den bedste undervognsbehandling / rustbeskyttelse.

Vil du undgå bilens væste   ( og mest kostbare )   fjende, rusten, er www.pavarustbeskyttelse.dk stedet hvor du kan finde branchens absolut bedste information og gode råd   - en information der tilmed er gratis.

Uanset om du kalder arbejdet med at beskytte din bil for undervognsbehandling, rustbeskyttelse eller antirustbehandling er vi overbevist om at du ikke vil fortryde mødet med vores hjemmeside   -   en side der præsenteres af alle Danmark's forhandlere af PAVA Rustbeskyttelse og og undervognsbehandlinger.

Via link her på siden vil du kunne finde information hvis du "kun" ønsker et overfladisk kendskab til vort daglige arbejde. Du vil til gengæld også finde god information, såfremt du ønsker et indgående kendskab til såvel de produkter som de behandlingsmetoder vi tilbyder.

Når du har fundet svar på dine spørgsmål om rustbeskyttelse og undervognsbehandling tænker du sandsynligvis :

Hvad er prisen for en undervognsbehandling ( rustbeskyttelse ) med PAVA ?

Her på siden er det ikke muligt at give dig et svar   - de enkelte PAVA Centre er selvstændige forhandlere og sørger selv for prissætning af de tilbudte ydelser i deres område.

Vi har dog lavet en side hvor du kan få en pris fra PAVA Centre forskellige steder i landet   -   på denne måde kan du få en fornemmelse af  pris for undervognsbehandling ved at klikke på denne tekst.

Når du sammenligner prisen for en undervognsbehandling er det vigtigt at du samtidig sammenligner kvaliteten af det du får for pengene.
Det er jo ærgerligt at betale for en ydelse, i dette tilfælde en undervognsbehandling / rustbeskyttelse, og efter en kortere eller længere periode at finde ud af at du var bedre tjent uden dette køb.

Se også   Har du fået et godt tilbud på rustbeskyttelse / undervognsbehandling af din bil ?   ved at klikke på denne tekst ( åbner i nyt vindue ) .

OBS   -   Da denne side, som ovenfor anført, er udgivet af og vedligeholdes af PAVA Support   -   er der lagt specielt vægt på de tekniske problemstillinger der fremkommer i forbindelse med undervognsbehandling / rustbeskyttelse.