Gratis pæreskift hos JAU2 – endnu en fordel for sig som kunde

Gratis pæreskift hos JAU2 i Maribo

Gratis skift af pærer til loyale kunder hos JAU2
Her udskiftes en baglygtepære.

Noget for noget – det er vores holdning her hos JAU2 – Jørns Auto i Maribo. Direkte “oversat” : Kommer du på vort værksted regelmæssigt og får lavet servicearbejde på din bil – arbejde der includerer olie- og oliefilterskift “kvitterer” vi med nogle fordele som du skal “abonnere” på hos andre autofirmaer her i landsdelen.

Gratis pæreskift. Én af disse fordele er gratis skift af “småpærer” i perioden mellem 2 serviceeftersyn. Det vil sige. sige mindre pærer i parkeringslys, i baglys, i blinklys og i nummerpladelys. Ved skift af forlygtepærer og andre “lidt mere kostbare enheder”, betaler du kun pærens pris.

Kræver pæreskift en egentlig reparation, som ved f.eks. fastrustede skruer i lygter og reparation af fatninger, vil denne tid blive debiteret.

Undtaget er også pærer i instrumentbord og kontakter. Udskiftning af disse kan være tidskrævende.

Gratis pæreskift. Hvorfor nu denne “gavmildhed” ?

Af ( mindst ) 2 grunde.

For det første, som ovenfor anført : Noget for noget. For det andet : Vi føler ikke vi “kan være bekendt” at tage den reelle pris for et skift af en pære i f.eks. en baglygte.

Den reelle pris for et pæreskift ( eller 2 pæreskift “når man alligevel er i gang” ) i en baglygte kan typisk være ca. kr. 167,00 ( incl. moms ). Fordelt på en kvart timeløn og en pære til måske kr. 17.00. Ja, indrømmet – en kvart timeløn kan virke voldsomt. Det er den tid der ca. går fra vi forlader det arbejde vi er i gang med, til vi kan genoptage det. Derfor har vi taget konsekvensen og tilbyder dette uden beregning til loyale kunder ).

Regler om brug af bilens lygter – læs mere ved at klikke på denne tekst.

Se også   Gratis sprinklervæske til loyale kunder ved at klikke på denne tekst..