Om JAU2 – Jørns Auto & An10rust Lolland

Jørns Auto Og Jørn Jørgensen
Jørn på en næsten bar mark i 1979. I det forlængede J står “Synbolet for bedre biløkonomi”.

Jørns Auto, nu forkortet til JAU2, blev startet i november 1978 af Jørn som den eneste “ansatte” på adressen Nystedvej 32. Vor private adresse her i Maribo. I august 1979 blev ejendommen Victor Kolbyes Vej 9 erhvervet. Efter indretning flyttede virksomheden til denne adresse i slutningen af september.

Indtil august 1981 bestod arbejdet på værkstedet alene af autoservice. Reparation og pladearbejde på person- og lettere varebiler var området.

Jørns Auto & udvidelse af arbejdsområde i 1981.

I august 1981 blev forretningsområdet udvidet med rustbeskyttelse. Valget faldt på et dengang Dansk udviklet produkt.

Denne aktivitet er blevet en betydende del af virksomhedens eksistensgrundlag.  1 medarbejder har sit faste plads med at beskytte områdets biler.

Interessen for rustbeskyttelse startede i min læretid ( fra 1971 til 1975 ). Jeg så jo på nærmeste hold at bilerne “smuldrede”. Interessen har holdt ved lige siden og aktiviteten er stigende.

Rustbeskyttelse, erfaring og “sprøjteskemaer”.

 

Jørns Auto er stadig autoservice og autoreparation.

Service og reparation af 97% af den Danske bilpark tilbydes. Også fejlfinding og reparation af bilernes komplicerede elektroniske dele. Det nødvendige testudstyr er til stede. Ligeså er de nødvendige data. Udstyr til service og reparation på air con systemer er også på værkstedet.

Rudeskift og rudereparation er blandt vore kompetencer. Skadesreparation – det er “også os”.

DERFOR:   Har du et autoproblem ? Henvend dig trygt til JAU2 – Jørns Auto. Du vil ikke fortryde.

Mit første logo havde teksten: “Symbolet for bedre biløkonomi”. Logoet er anderledes og teksten er væk. Jeg er overbevist at ved brug af vort værksted er du sikret en “bedre biløkonomi”. Altså set på længere sigt. Søger du den helt store besparelse her og nu er vi ikke den rette.

Klik på denne tekst og se hvilke områder af autoservice vi tilbyder.

Vi har en web – shop under opbygning. Der er dog allerede lagt et stort udvalg af bilplejeprodukter op. Web – shoppen kan besøges ved at klikke på denne tekst.

Med venlig hilsen
Jørn