HELLA Service Partner i Maribo – JAU2

I september 2015 blev JAU2 medlem af værkstedskæden HELLA Service Partner – en fordel for både dig og os.

Det at være medlem af en værkstedskæde giver værkstedet nogle fordele i form at adgang til vigtigt data i forbindelse med service- og reparationsarbejdet på et autoværksted. Det stilles naturligvis også nogle krav til os bl.a. i form af obligatoriske kurser i den nyeste bilteknik.

Foruden ovennævnte der er af mere “teknisk karakter”, giver medlemsskabet også adgang til f.eks. muligheden for at tilbyde kundekort ( se speciel information andet sted her på siden ) og billig autohjælp – muligheder der ellers kun fåes hos større værksteder / forhandlere.

Disse fordele og tilbud gælder ikke kun os som værksted – de tilbydes dig som kunde på et mindre værksted som JAU2 i Maribo. Du får herved fordelen ved at have tæt kontakt til personalet på et mindre værksted i kombination med fordele “som fra de store”.

Nedenfor er link til HELLA Service Partners Facebook – side, hvor du kan følge med i nyheder omkring såvel lovgivning som i HELLA Service Partner kædens værksteder. Du kan også følge med i vore kampagner ligesom der periodevis er mulighed for deltagelse
i konkurrencer.

Se vor egen Facebook – side ved at klikke   her

Se HELLA Service Partners Facebook side ved at klikke på denne tekst.

Se HELLA Service Partners hjemmeside ved at klikke på denne tekst.