Saphe Trafikalarm Lolland

Saphe Trafikalarm Lolland
Hanno præsenterer udvalget i Saphe Trafik alarmer som vi markedsfører her på Lolland.

Saphe Trafikalarm Lolland. JAU2 A/S – Jørns Auto har valgt at tage Saphe Trafikalarmer på programmet, så du som billist “ikke behøver at køre så langt” for at købe denne vare.

Saphe Trafikalarm Lolland. Vi har prissat trafikalarmerne, som er de meste kendte og mest stabile på det Danske marked, til følgende særdeles attraktive priser ( incl. moms ).

  • Saphe One kr. 349
  • Saphe One + kr. 469
  • Saphe Drive kr. 699UDSOLGT

Hvorfor skal jeg have en trafikalarm ?

Når talen falder på trafikalarm, er det først og fremmest risikoen for en fartbøde der taler for at købe én af de på siden viste produkter.  2 af modellerne har dog også andre “stærke” funktioner, som vil hjælpe dig under kørsel.

Hvis det “blot” er risikoen for en fartbøde der skal minimeres, kan Saphe One anbefales, men ønsker du flere funktioner end denne, anbefales de “større modeller” som Saphe One + og Saphe Drive. Du kan se en oversigt over funktionerne nederst på siden.

Disse modeller, altså Saphe One + og Saphe Drive får fremadrettet nye funktioner via opdateringer i enhedens software ( du får automatisk besked fra din telefon, når det er tid at opdatere ).

Saphe Drive kan fremhæves med dens mange funktioner f.eks. visning af kødannelser og “bil i nødspor” på motorvej, foruden en sikker fartmåling baseret på beregning fra GPS signaler.

Saphe trafikalarm Lolland. Hvad skal vi med “al den nymodens teknik” ?

Ja, alle steder omgives vi nu af elektronik i forskellige afskygninger, således også i bilen. Elektronikken får skyld for mange fejl i vort uundværlige transportmiddel, men samtidig giver samme en masse muligheder, også af komfortmæssig karakter, som vi ikke havde tidligere. En Saphe Drive trafikalarm er med til at fuldende bilens instrumentering.

Du er aldrig “ladt i stikken” i forbindelse med installation og brug af en Saphe trafikalarm, idet producenten har “hjælpe – linje” som kontaktes på nummeret vist nedenfor.

Dansk support telefon 42 90 33 11

Saphe trafikalarm – Producentens hjemmeside   ses ved at klikke   her.

Saphe One er den mest kendt trafikalarm
og “kan” de mest nødvendige funktioner.
Saphe Trafikalarm Lolland
Saphe One + med ekstra funktioner
– funktioner der løbende opdateres.
Saphe Trafikalarm Lolland
Saphe Drive – “kongen” blandt
trafikalarmer.
Saphe Trafikalarm Lolland

 

Saphe Trafikalarm Lolland