Undervognsbehandling & rustbeskyttelse i Maribo hos JAU2

Hos JAU2 – Jørns Auto kan du også få udført undervognsbehandling ( rustbeskyttelse ) – en aktivitet vi har haft “i huset” siden 1981.

Som kunde hos JAU2 er det vort mål at sikre dig den bedst mulige biløkonomi målt “på den lange bane”. Som en forudsætning for at nå “dette mål”, er det tilrådeligt at lade din bil undervognsbehandle / rustbeskytte et antal gange i dennes levetid – et antal der skal stå i fornuftigt forhold til bilens brug.

Hos JAU2 er vi ikke blot i stand til at sælge en rustbeskyttelse til dig – vi er samtdig i stand til at vejlede dig om det fornuftige i ( eller måske lade være – selv om “det gør ondt” at fraråde denne aktivitet – så er det af- og til nødvendigt ) at rustbeskytte bilen.

Til brug for vurdering af sin bil har vi det nødvendige “værktøj” til visuel kontrol af vanger m.v. i form af endoskop – udstyr.

“Besøg” vor side specielt om undervognsbehandling / rustbeskyttelse ved at klikke på denne tekst..

Undervognsbehandling / rustbeskyttelse er ikke kun “godt for” bilens karosseri – det beskytter også indvendige komponenter som f.eks. den nedenfor viste ruderegulator, hvor wiren er sprunget på grund af et fastrustet hjul ( klik på foto og se hjulet ved pilen ).

Rustbeskyttelse af døre med tyndt produkt.

Ruderegulator uden undervognsbehandling

Klik på foto for at se en større udgave.

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Maribo hos JAU2

Undervogn med slidstærkt & mørkt produkt.