Autoservice & autoreparation med det rigtige udstyr

Det rigtige værktøj er det halve arbejde – en vending der ofte anvendes i forbindelse med håndværksarbejde.

Naturligvis betyder det rigtige værktøj en hel del i forbindelse med bl.a. reparation af person- og varevogne – og ved arbejde på din bil, behøver du ikke være bange for at hele arbejdet forgår med “hammer og mejsel” som de eneste redskaber.

Siden starten i 1979 har vi formået løbende at tilpasse værktøj og andet udstyr til de reparationer vi ønsker at tilbyde her på værkstedet – en tilpasning der kræver løbende og til tider store investeringer.

Eksempler på denne tilpasning kan bl.a. ses nedenfor. Da det i 2001 blev et EU krav at biler skulle være forsynet med EOBD – stik, blev det samtidig nødvendigt for os som værksted at investere i udstyr til kommunikation med bilernes styresystemer. Vi har valgt ikke “kun” at have en enkelt universaltester ( hvis dette overhovedet findes ) – vi har i stedet p.t. 4 “universaltestere” og 7 mærkespecifikke testere ( der igen dækker flere “brands” indenfor de grupper mærket tilhører ), der samlet dækker kommunikation med 15 enkeltmærker – ja, vi er godt “dækket ind”.

På det mere “mekaniske plan” kan ses en induktionsvarmer – et apparat der på samme måde som en induktionsplade på et komfur er i stand på kort tid at opvarme og dermed løsne et fastsiddende del – en opvarmning der sker uden opvarmning af de sideliggende dele, og derved ikke kan forvolde brandskade på disse.

Udskiftning af for- og baghjulslejer bliver stadig en mere kompliceret proces. JAU2 har udstyr til udskiftning af hjullejer direkte på bilen uden unødig adskillelse. Som en “sidegevinst” er fastsiddende trækaksler ikke længere et problem vi “spilder tid på”.

Teknisk forklaring ? Måske – men dette blot for at fortælle at vi hos JAU2 ikke blot “lader stå til”.

Læs også om   olieskift på automatgearkasser   ved at klikke   her.

“Motortest” ( udlæsning af fejlkoder og parametre )
– her på en VW.

Induktionsvarmer

Opvarmning af fastsiddende fortøjsdel
med induktionsvarmer.

Hjullejeskift på bilen med det rigtige udstyr

Hjullejeskift “på bilen”
– med det rigtige udstyr.